Bejelentés


www.cashfiesta.5mp.eu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Mexikói Kis Manó......

www.cashfiesta.5mp.eu


Keressen pénzt az Internet használata közben!
Cashfiesta magyar tájékoztatóval.


INGYENES Regisztráció
Egy kényelmes lehetőség, mellyel kiegészítheti havi jövedelmét!

Regisztráció INGYENES!
Katt a képre.

Free money making opportunity. Join Cashfiesta.com and earn cash.

A képernyőre kell feltenni egy 2 cm-es reklámcsíkot!
Amely a regisztráció után a programletoltés után azonnal megjelenik.
Ez körülbelül TÍZ perc alatt megvan!

Egy reklámcég fizet azért, ha beengedi reklámjait a monitor felső vagy alsó 2-3 cm-ére, amit bármelyik pillanatban levehet onnan, és csak akkor van ott, ha Ön is akarja!
Ez egy jó kis program, mely keresi Önnek a pénzt, ha fent van az Interneten, nincs vele semmi gond, szinte egyedül dolgozik.
Hogyan?
Egy kis manó fog sétálni vagy pihenni a reklámcsík bal sarkában. Ha sétál, gyűjti a pontokat, amit egy számláló is jelez.
A pontok pedig pénzt érnek. 50 000 pont ér 50 dollárt, amit csekken kap meg.
A pont nagyságától nem kell megrémülni, pár hét alatt összejön.
Az a LÉNYEG, hogy sokat kell a gép mellett ülni, és néha rákattintani a manóra, mert lusta, és néhány perc múlva leül.
Ekkor nógatni kell.
A gépen közben Ön azt csinál, amit akar.
Én például a regisztráció után közvetlenül elolvastam egy-két rövid levelet, majd válaszoltam rájuk és ez alatt az idő alatt a manó 500 pontot keresett.
Két nap múlva már 4000-nél jártam.
A pontok átmennek a következő hónapra, és összeadódnak.
A munka legális, hiszen Ön a saját gépét terheli. A jövedelmét meg bevallhatja egyéb jövedelem címen, úgy, mint a borravalót.

Mit kell tenni? Regisztrálja magát itt:

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?pid=bengalifiesta


Így automatikusan a regisztrációs oldal nyílik meg. Valós adatokat kell megadni, mert a megadott címre érkezik a pénz! Ékezet nélküli betűket kell használni.

Login: a létrehozni kívánt felhasználói név. Ha már foglalt, az oldal felkínál néhányat.

Password: az Ön által választott jelszó

Verify password: még egyszer a választott jelszó

First name: keresztnév

Last name: vezetéknév

Street address: utca, házszám

City: város

Zip/Postal coda: postai irányítószám

State: hagyja üresen

Province: hagyja üresen

Country: Hungary

E-mail: adja meg kétszer a valós adatot

Year of birth: születési éve

Gender: neme ( Férfi= male, Nő= female )

Education: Bármit lehet választani vagy az „other”-t

Annual household income: havi jövedelem, 2000 dollár alatti legyen

Industry: a cég, ahol dolgozik, bármit választhat, vagy: other

Title: szakmája, bármit választhatA bejelölések következnek:

Please tell us why: pipáljon ki néhányat

Refered check size: mennyi dollárt utaljanak, válassza az 50-et

Reffered by: bengalifiesta (ez én vagyok )
Ha léptetsz be tagokat ,akkor te is hívd fel a figyelmét erre mert különben nem tudnak beazonositani, és nem kerül hozzád az új tag.

I have read: pipálja ki mindkét négyzetet, hogy elolvasta a szerződést

Végül kattintson a SUBMIT gombra

Néhány perc múlva kap egy e-mailt, hogy regisztrálták.

Ezután a Download gombra kell kattintani és lementeni egy kis, pár 100 Kb méretű programot, melyet elindítva már kereshetjük is a pénzt.

Ha bármi dolga van az Interneten (tanul, e-mailezik, állást keres, vagy csak úgy szörföl), közben a kis manó keresi a pénzt. De előtte indítsa el a programot! Itt megkérdezi az oldal a felhasználói nevet és jelszót, amit a regisztrációkor adott meg.
Ezeket beírva a kapcsolat létrejön a szerverrel és a reklámcsík megjelenik a képernyő felső részén. Ha a jobb alsó sarokban a dollárjel piros, akkor nem dolgozik a manó.
Ilyenkor meg kell mozgatni fölötte az egeret vagy rákattintani egyet.
Ekkor feláll és elkezdi keresni a pénzt

Fontos dolog, hogy egy gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezzen más néven vagy címen).

Az Ön statisztikája a banner csík felső részén a "Settings" feliratra, majd az "Account" és "Balance” feliratokra kattintva jelenik meg. Máris pontos képet kap arról, hogy éppen hol tart, nyomon követheti a keresetét, a regisztrált tagjai számát 8 szinten keresztül.
Ugyanis ha ismerőseit is regisztráltatja maga alá, az + pénz.
Ezt úgy teheti meg, hogy az alábbi linkben kicseréli az én felhasználói nevemet bengalifiesta az Ön által használt felhasználói névre (login)Ezt illessze be a levelébe, amit barátainak küld, és ha ők erre kattintva regisztrálnak, a rendszer automatikusan Önhöz sorolja be a regisztrálót

Ha bárki az Ön ajánlásával kezdi használni ezt a lehetőséget, akkor az ő pontjai után, és az utána belépők pontjai után is százalékot kap. Ez nem azt jelenti, hogy elveszi a pontjait, mivel ebből az új beléptetett személy semmit, nem érzékel, neki ugyanannyi pontja marad. A dolog 8 szinten működik. Akik közvetlenül Ön alatt lépnek be, azok után 15%-ot kap. Akik az újonnan belépettek alatt vannak, azok után 7%-ot és így tovább. Ezért éri meg barátainkat, ismerőseinket tájékoztatni erről a lehetőségről.

1. szint: 15%
2. szint: 7%
3. szint: 5%
4. szint: 5%
5. szint: 5%
6. szint: 3%
7. szint: 1%
8. szint: 1%

Ha kéretlen e-mailekben keres tagokat maga alá, kitilthatják! (spam)

Special Offers

Ahhoz, hogy a pontjai minél több pénzt érjenek, minden hónapban regisztrálnia kell magát úgynevezett „Special offer”-ekben is. Ezt úgy teheti meg, hogy a letöltött „bar”-on a bal felső sarokban a „Home”-ra kattint. Ezek után be kell lépnie a rendszerbe, azaz be kell írni a felhasználói nevét és jelszavát. Ez nagyon fontos, hogy megtörténjen, mert különben nem fogják tudni azonosítani. Ezek után klikk a „Special Offers” menüpontra. Aztán válassza ki az almenüpontok közül az „All Offers”-t. Utána itt talál egy listát. Az ajánlatokból válassza ki azokat, ahol az utolsó két oszlopban „World” valamint „No” áll. Ezek azok az ajánlatok, ahova ha regisztráltatja magát, nem fognak hitelkártyát kérni, és a regisztrálást bármelyik országból végre lehet hajtani. Az első oszlopban azt a pontmennyiséget látja, amit akkor kap ajándékba, ha regisztrál az adott helyre. Ezeknél a pontoknál mindig igaz az, hogy 1000 pont 1$-t ér. Az Ön által a „bar”-ral gyűjtött pontoknál viszont az érték attól függ, hogy hány Special Offers-t regisztrál egy hónapban.

0 Special Offer regnél 1000pont = 0.010$
1 Special Offer regnél 1000pont = 0,040$
2 Special Offer regnél 1000pont = 0,333$
3 Special Offer regnél 1000pont = 0,500$
4 Special Offer regnél 1000pont = 0,660$
5 Special Offer regnél 1000pont = 0,830$
6 Special Offer regnél 1000pont = 1,000$
6-tól több Special Offer regnél 1000pont = 1.666$

Sajnos elég kevés az elején az olyan Special Offer, ahol „World” és „No” jelzés is van, nekem 4 volt a legelején. Azonban a „Special Offer”-ek száma hónapról hónapra növekszik, és ahová egyszer már regisztrált, oda a következő hónapban is lehet, ha akar. Havonta 2-3 Special Offer-t mindenképp regisztráljon, mert különben semmit nem fognak érni a pontjai.

A regisztrálás menete úgy folytatódik, hogy a listából kiválasztja az adott ajánlatot és rákattint. Ekkor egy új ablakban megnyílik az adott lap, ahol regisztrálnunk kell magunkat. (Nem mindig pont a regisztrálás oldala jön be. Ekkor nekünk kell megnyitni.) Ha a legelején be voltunk lépve, akkor a rendszer tud azonosítani. Fontos, hogy a „Special Offer” regisztrálások során, ugyanazt az e-mail címet adja meg, mint amit a „CashFiesta” regisztrációnál, mert különben nem tudják azonosítani. A regisztrációról a visszaigazolást mindig a következő hónapban küldik, amint a „CashFiesta” megkapja az értesítést a címekről, tehát pl. az októberi regisztrációmat november közepén kapom meg, de az októberi pontokra vonatkoznak! (Ugyanez vonatkozik a „Special Offer”-ekért kapott jutalompontokra is.) Ha úgy dönt, hogy az „Offereknél” hamis címet és nevet ad meg (én is ezt teszem), akkor találjon ki egy állandó, minden regisztrációnál használt álnevet és egy nem létező címet. Ha telefonszámot is kérnek, akkor egy nem létező telefonszámot adjon meg, azaz pl. egy 6 jegyű pesti számot, ami 9-el kezdődik. Pl.: 061981233. Ne feledje, hogy a legtöbb esetben a regisztrálását egy, az Ön e-mail címére küldött visszaigazolás kérő levélen keresztül kell megerősítenie. A „Special Offersek” után járó pontokat mindig a hónap második felében kapja meg, ha ez megtörtént, érdemes újra regisztráltatnia magát. Ha nem engedi, mert az e-mail címe alapján regisztráltnak tekinti, akkor próbálja meg egy későbbi napon, a lényeg, hogy minden hónapban regisztráltassa magát ezeken a helyeken.

Bónusz pontok

A számláló rendszer bónusz pontokkal is jutalmazza munkáját. Minél több pontot szerzett, annál több pontot kap ajándékba. A bónusz pontok számlálása:

Összegyűjtött pontok


Ezért jutalmul járó pontok

2000-4999 pont között
1000pont
5000-9999 pont között
2000pont
10000-19999 pont között
4000pont
20000-29999 pont között
6000pont
30000 pont felett
7000pont

Fontos tudnivaló! Két hónapfordulónak kell ahhoz eltelnie, hogy először pénzt lásson ebből a munkából. Utána ha rendszeresen csinálja, már minden hónapban kaphat pénzt, persze ha mindent úgy csinál, ahogy leírtam. Hogy mennyi jön össze, az kizárólag azon múlik, hogy mennyi időt fordít a „banner” csíkok működtetésére és milyen nagy csoportot hoz létre. A minimum összegnél kevesebbet nem kaphat (50$), ennél többet abban az esetben, ha összejön legalább a kétszerese. A fizetés garantált, igaz, dollárban történik, de azt gondolom, hogy ennek a beváltása senki számára sem okozhat gondot. Ami még fontos, hogy a számláló minden hónapban lenullázza magát, és egy riportot készít az előző hónapról.

A hónapforduló napján éjfélkor, csak annyit fog tapasztalni, hogy a program elindításakor Önnek 0-ról indul a számlálója. Ha a „HOME” gombra kattintva, a felbukkanó ablakban bejelentkezik a felhasználói nevével és jelszavával, akkor egy statisztikai ablakot fog látni, ahol nyomon tudja követni, hogy összesen hány pontja volt.

Kezdjen hozzá, meglátja, megéri!

Nincs veszteni valója!

Még egy jó tanács! Bár a rendszer 100 pontonként automatikusan ment, sajnos előfordulhat, hogy a szerverek között megszakad a kapcsolat (pl. túlterhelés miatt). Ilyenkor a legutóbbi bejelentkezése óta szerzett pontok elveszhetnek. Ezért érdemes néha kilépni a programból (jobb felső X), ekkor minden addig szerzett pont mentésre kerül, majd ezután újra bejelentkezhet. Egyszerűbb, ha a manón kattint a jobb egérgombbal és utána kiválasztja a „change user”-t.

Sok sikert!http://www.cashfiesta.com/php/join.php?pid=bengalifiesta

Kattints a képre.

Free money making opportunity. Join Cashfiesta.com and earn cash.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!